All Of The Lights - Online marketing strategie, advies, training en consultancyIk ben gepassioneerd door online marketing en dynamische werkomgevingen. Daarom werk ik sinds februari 2013 als zelfstandige in online marketing. Zo ben ik zaakvoerder van All Of The Lights.

 

Werkervaring

De voorbije jaren heb ik extensieve ervaring opgebouwd in online marketing, content marketing, ontwikkeling en opmaak van e-mail nieuwsbrieven, de uitvoering van sociale media strategie en werken in Selligent SIM. Ik werkte twee jaar lang bij The Reference als e-Beacon consultant in online marketing, waarbij ik on-site ging om samen met klanten aan hun online aanwezigheid te werken. Hierbij had ik klanten als Bekaert, Thomas Cook België, GAMMA België, ONDD, Optima Bank en Makro.

Vanuit All Of The Lights heb ik al projecten op korte en lange termijn uitgevoerd voor KMO’s en grotere bedrijven in de private sector, maar eveneens voor lokale en bovenlokale overheden. Enkele referenties zijn Logic-Immo.be, Impermo, de Vlaamse Overheid, BBDO, Oxyma, de Stad Sint-Truiden, Driedee, de Boerenbond, Qontact, de Provincies Oost-Vlaanderen en Antwerpen … Wil je exact weten wat ik voor hen heb gedaan? Neem dan contact met me op en ik licht graag het hoe en wat toe.

 

Dienstverlening in online marketing

Vanuit All Of The Lights is de dienstverlening gebundeld rond vier grote pijlers:

  • Online marketing strategie: combineer een aantrekkelijke website met een slimme crosschannel aanpak via sociale media, e-mail en andere platformen;
  • Online marketing advies en coaching: het overzicht bewaren van uw online marketing inspanningen, de juiste mensen aanspreken op het juiste moment, coachen van interne transformatieprocessen. Vooral het Agile framework ‘Scrum’ geniet hierbij mijn voorkeur, wat ik kan staven met mijn certificering (CSM en PSM);
  • Consultancy: meewerken aan de uitvoering van uw plannen m.b.t. e-mail marketing, sociale media, website beheer, enz. samen met uw team. Dit gebeurt indien gewenst on-site;
  • Training: interactieve workshops, laagdrempelige trainingen, onderdompelingen in de online wereld. Voor 1 persoon of voor grote groepen: elke training is op maat van uw noden.

 

Samen aan de slag

Misschien kunnen we samen aan de slag? Laten we dan eens vrijblijvend praten en dan stippelen we samen de weg uit van jouw digitale avonturen.

Sander Van der Maelen
Zaakvoerder All Of The Lights
GSM: +32 474 05 79 12
E-mail: info@allofthelights.be


Comments