Je bent verzeild geraakt – bewust of onbewust – op de persoonlijke website van Sander Van der Maelen.

Sander Van der Maelen - Foto kleinIk ben zelfstandige en zaakvoerder bij All Of The Lights. We bieden een dienstenpakket aan bedrijven en organisaties op het vlak van online marketing: online strategie en coaching, advies, training en consultancy. Vorige en huidige klanten zijn onder meer Logic-Immo.be, de Stad Sint-Truiden, de Bond Beter Leefmilieu, enz. Persoonlijk heb ik al meer dan vier jaar werkervaring in de digitale sector, aangevuld met al 10 jaar mensen bij elkaar brengen rond een idee, dienst of product: met evenementen, bloggen, video, publiek spreken en papieren publicaties . Meer informatie hierover vind je op de website van All Of The Lights.

Daarnaast ben ik gastheer van bur o bar, een koffiebar en event space in Sint-Truiden. Je kan bij ons terecht voor heerlijke koffie, alle faciliteiten om flexibel te werken (bv. een printer en wifi) en voor inspiratie bij onze evenementen ’s avonds en in het weekend. Kom ook eens langs!

Wil je een gesprek met me aangaan en zoek je een ijsbreker? Bij deze heb je wat ideeën: ondernemerschap, vrije toegang tot kennis, een open internet, stedenbouw en mobiliteit, de internet of things, bewust eten en leven: gruwelijk interessant allemaal. De maatschappij doet me bewegen. Persoonlijke stokpaardjes zijn politieke vernieuwing, democratie, openheid, nieuwe participatievormen, jongerencultuur en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Een luilekkere vrije dag, dat is voor mij: sushi gaan eten met mijn vriendin, chillen met een fris drankje, een LP opleggen thuis, rommelmarkten bezoeken, een goede film kijken of zelfs gamen. Because why the hell not? 

Wil je nog iets weten? Spreek me dan aan op Twitter, volg me op Instagram, voeg me toe op Facebook, stuur me een e-mail of doe nog iets anders wat hier allemaal staat.